Babyspam

Jeg skal som bekendt være far til februar, og heldige og forkælede som min kæreste og jeg er, har vi fået forrøret en 3D-scanning af vores lille ufødte søn af svigermor.

Så nu har vi fået en kæmpe stak billeder af vores lille dreng.
Og..... Jeg har egentlig altid svoret, at jeg ikke ville blive en af den slags mennesker.... Men jeg kan også godt mærke, at det åbenbart ikke er noget man nødvendigvis selv er herre over.

Advertisement

Lige siden jeg har fået billederne stukket i hånden, og på mobilen, så har jeg ikke bestilt andet end at vise dem frem til højre og venstre.

Familie, venner, kolleger, ja sågar en hjemløs der stod og ventede på bussen.

Alle får lov til at se mit lille vidunder - og her taler om jeg ikke om den dildo i form af en penisefterligning jer har.

Advertisement

Og han er ikke en gang kommet ud endnu!! Jeg tør ikke tænke på, hvor forfærdelig jeg ender med at blive, når jeg selv kan knipse løs.

Jeg bliver sikkert sådan en der inviterer vennerne over på te, kage og 3-timers lysbillede-fremvisning på væggen, af dengang han lærte at sidde op.

Advertisement

Jeg ved helt ærligt ikke hvad det er. Hvad er det for et behov pludselig at få. Jeg troede aldrig jeg skulle blive en af den slags tosser, der løber rundt og skriger “SE MIN BABY!!!!” imens jeg stikker min mobil i ansigtet på alle og enhver.
- De skal nok ende med at blive rigtig trætte af mig i min lokale Fakta.

Jeg tror virkelig jeg bliver slem. Og jeg havde ellers lovet mig selv.....
- Ja, og du går heller ikke fri. Det er ikke til at sige, om programmet ender med at blive til Dig, Mig og Far.
4 timer hver eftermiddag, hvor det handler om bleer, sutteflasker og brystmælk.

Advertisement

Og hvis du render ind i mig på gaden.... Skynd dig at kigge den anden vej. Jeg er som en udsendt fra UNICEF der forsøger at hverve dig til foreningen, jeg jagter dig og tvinger dig til at kigge.

Og du får ikke lov til at gå før du har sagt “Nuuuuur... Han er sød!”

Også selvom han ligner noget et barn på 4 har lavet i modellervoks.

Nu er du advaret.

Share This Story

Get our newsletter